HALO

/skjortklänning secondhand/bälte ginatricot/skor converse/solisar rayban/

BROMMA

Nu åker jag in till bromma blocks, outfit kommer förhoppningsvis senare ! Ha en trevlig dag :)

NORRLAND '11

om vi hade trångt i bilen ? J-A.
min fina väckarklocka för 30 kr på auktion ! ;)
cool flotte ?
loooooppiiiiissss
påväg hem

min resa i 20 bilder. enjoy !

HÄRLIG VÄCKNING

godmorgon !

Vaknar av att jag har ställt min jätte väckarklocka på alarm kl. 6 ? Måste ha råkat komma åt någon knapp när jag ställde om den...  A men det var iallafall jätte härligt för er som undrade det. Jag ska visa bild på den + lite annat från norrland nu. So don't go anywhere !



NU


hemmmaaaaa

heeeej ! Kom hem inatt och har sovit ut ordentligt nu, skönt som satan. Norrland var härligt och ni får kanske lite bilder om ni har tur ;) Jag fyller btw år om 10 dagar, huuuuur awesome ????

Puss så länge.

BOKNARKOMAN

Nu har jag packat klart och snart ska vi börja bege oss. Har min mysiga långklänning på mig som är perfekt för en lång bilresa + boken såklart ;) Ni får ha det så underbart här hemma så ses vi om en vecka ! Puss ♥

13:28

nu: packaaaaa!!!

BACK

hejhejhejhej. 

Nu är jag hemma, hemma. Imorgon bör det dock iväg igen. Vi ska upp till landet i Norrland och är där i typ en och en halv vecka. mer info kommer.

Nu ska jag ta och käka lite frulle ! BYYYYYEEE ♥

@ granny. again.

hej mina vänner ! Nu är jag hemma hos min farmor igen. Hos pappas kompis hade vi väldigt trevligt. Nätterna var dock mindre trevliga. Första natten var KAOS. Mygg, mygg och lite mera mygg. Men annars var det super mysigt, vi badade stup i kvarten underhöll oss med kort spel och böcker. Bok är ett måste när man åker till landet, man har fan inget att göra annars :p 

Imorgon kväll åker vi hem igen, bloggar innan dess. solong.

webbis ♥

Nu blir det film sen sängen. Godnatt ♥

17:45

heeeej mina fina ! Nu är jag hos fammo igen och kan uppdatera er ! Inte för att det har hänt så mycket men igår var jag hos pappas kompis Johan, även hans son var där som aldrig brukar vara där.. trodde dock han skulle vara äldre... fan...  de har också en liten enormt gullig tjej som är så bedorande så man tuppar av. Vi hade det iaf jätte mysigt ! 

Bloggar kanske senare ikväll, hoppas på att få igång deras webbkamera. hehe ;) pussss ♥

@ granny

Nu är jag hos min farmor i Finland, gick upp typ 5-6 imorse så jag är hut trött som helst, somnar typ så fort jag sätter mig ner. Nu ska vi till pappas kompis och spendera natten där men jag kommer tillbaka hit imorgon så bloggar mer då ! Pussssssss ♥

ÅKA BÅT

Godmorgon ! Ikväll åker jag till soumiland, är där i en vecka för att sedan komma hem och vända igen och åka upp till norrland ! Men bloggningen kommer att fortsätta iallafall i finland, norrland tvekar jag på men vi får se ;) 

Nu ska jag ta en dusch och börja packa lite. Hejdå så länge :)

IT HURTS

jag orkar inte mer. krafterna är slut.

OF TO DADDY

hallååå mina coola. Idag åker jag hem till pappa och är där lääänge, 5 veckor blir det väll ungefär. Nu ska jag packa och sen hemma hos pappa ska vi fira Kevin. Sen ska jag typ åka till Finland nån gång också vet inte när though. Nice. Vi hörs senare !

SOLA OCH BADA

Idag ska jag bara ligga nere på mitt finfina berg och sola röven av mig. Ne, men det är ju nästan molnfritt, underbart ! Vi hörs senare mina fina ♥

YOU MAY SAY I'M A DREAMER



stickad tröja indiska/skor converse/väska björn borg/halsband indiska/solglasögon h&m/

LYCKAD KVÄLL



Bion var super ! skit rolig, den rekomenderas verkligen, skrattade hela tiden :p

observera tjejen som inte vill synas i bild på första bilden ;)

BAD TEACHER

hej mina vänner ! Nu stickar jag och Diana på in till sergel på bio, vi ska se bad teacher. Enligt olivia så var den ju tydligen bra så jag litar på henne, hehe :p Kameran följer med så ni får bilder sen. Ha en bra kväll !

KRYPER TILL KOJS

Idag blir det hyfsat tidig läggdags. Ska krypa upp i mina nybäddade lakan med en bok, mys ! Godnatt alla fina ♥

FINALY



grått linne m. djup urrigning i ryggen, vit tee, stort halsband, runda solglasögon, puder, läppstift, hatt.

(EMPTY)


CHECK !



hihi, nu är jag en glad tjej som har skaffat detta ovan ! + lite till, var i stan idag på förmiddagen ;) visar vad det blev lite senare ikväll :)

BILDBOMB NO.2


SOOOOL

heeej mina sköna bönor !

Nu ska jag gå ner till bryggan och sola och bada. Det är så fint väder nu ! :D Gårkvällen tycker jag var hur kul som helst, det var skit kul att träffa lite nytt folk och jag hade jätte trevligt. 

Bloggar mer senare. Puss ♥

FEKKE

Nu tar jag bussen och möter upp min partypingla malin för lite partaj ! Kommer att sova där efteråt så vi hörs imorgon ! Puss ♥

BILDBOMB NO.1



resten kommer imorgon ;)

14:04

Tänkte köra en lite bildbomb här på bloggen idag, bilder från mallorca alltså. Titta in lite senare så får ni se ;)

FITT VÄDER

Godmorgon ! Som ni kanske ser så har jag gjort om min design, ändrat den till en lite enklare variant, men jag gillar den ! Min meny dock, ser förjävlig ut. När jag försöker flytta ner taxten UNDER bilden så fuckar hela skiten upp sig, typ byter typsnitt och allt. fan. Pallar inte fixa nu, tar det någon annan dag....

Skit väder idag så som vanligt. Man blir bara depp och vill ligga i sängen hela dagen och kolla på film när ett sommarlov egentligen ska vara till för att vara ute och bada och sola ! Så jävla typiskt sverige -.- Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen. Bloggar mer senare. Puss ♥

V-I-L-L-H-A-!



geeee miiiig....

.


ANGER

halooo, fml. Det var nån olycka i tc så kom inte in till stan ! kuuuuuul, fick åka till äckliga vällingby istället... Jag som hade tänkt införskaffa mig massa saker... :( Life goes on. Köpte ett solpuder iaf (Y)Y(Y)Y(Y)Y(Y)Y(Y)Y(Y)Y)Y(Y))Y.
Okej, det här inlägget kan gå och ta sig. Hörs sen. puuuussssssss på er ♥♥♥♥♥♥♥

110704

hej, nu åker vi in til stan. Kommer säkert hem med lite smått och gott ! Visar sen. Puss hej ♥

SUMMER

ledsen för dålig uppdatering idag, hade inte tid. Men puss på er så kanske vi ses imorgon ;) ♥

KVÄLLS INSPIRATION


1107021043

godmorgon mina fina. Har precis fått i mig lite krubb. Idag ska min familj fira lite sen midsommar kan man väll säga, eftersom att vi var borta i mallis då. Med andra ord blir det sill i stora lass. Ha det så bra så hörs vi senare. puss.

SHOPPING FRÅN MALLORCA




OUTFITS FRÅN MALLORCA



1. klänning - lindex/skor - mammas/väska - monki/skärp - gina tricot
2. linne - mallorca/shorts - second hand/väska - mammas/skor - converse
3. klänning - h&m/skärp - gina tricot/väska - monki
4. top - h&m/shorts - second hand/skor - converse
5. linne - h&m/väska - mammas/shorts - second hand/skor - converse
6. virkad väst - h&m/väska - mammas/shorts - lee
7. linne - mallorca/shorts - second hand/väska - h&m/skor - converse
8. linne/klänning - h&m/shorts - h&m/skor - mammas/väska - mammas
9. klänning - mallorca/väska - monki
10. klänning gina tricot/skor - mammas/väska - mammas
11. linne - mallorca/shorts - second hand/väska - h&m/skor - converse
12. klänning - h&m/skor - converse/väska - h&m

I'M BACK

heeeeej bloggen. Nu efter 2 veckors "paus" så är jag igång igen ! Tog, som ni har märkt, inte med mig datorn till Alcúdia. Vi kom hem vid halv ett tiden på natten igår så nu ska jag bara fixa iordning lite av alla dessa bilder så ska ni få se. Återkommer !