-

Jag hatar att jag måste sitta och göra mitt SO arbete idag. Hinner inte nästa vecka. fml just nu. hörs !

DANCE.

Ke$ha – Blow

PLUGG

heeeej älskade läsare. Idag är det bara plugga som gäller för mig. så inget stor bloggande blir det idag. tyvärr. hörs när vi hörs. puss.

SRY

jag är sämst. det blir seriöst alltid så att när man säger typ "brb" eller "bloggar ikväll" osv. så gör man det inte. sämst sämst sämst. ska fan aldrig säga så igen. 

men a, tja. efter att vi hade varit ute och fotat lite började vi hoppa studsmatta (in my ♥), fy fabian vad kul det är ! Var dessutom på riktigt skratthumör idag, vet ej vad det var, skrattade som en tok.
A. Skola imorgon då. Inte taggad någonstans. fml. 

Hörs imorgon. pussen.

PHOTOS

Hej bloggen. Igår kom jag då hem till min mamma och den här veckan är det fullt hus vilket betyder att diana och leo också är här ! ruuligt ! Jag och diana har varit ute och tagit lite bilder i vårsolen. Ska kolla igenom dem och titta om det blev några bra. I'll brb.

ARGGGGGGGG

RODNEY ÅKTE UR BIGBROTHER. BLIR FÖRBANNAD. 

godnatt :):):)

JA/NEJ


Ni vet ju att jag är helt förälskad i angelica blicks hår. Det roliga är liksom att jag har kollat tillbaka på hennes gamla inlägg och då fått läsa att hon hade precis samma typ av hår som jag har, långt, tjockt och lätt trasligt. + att vi har nästan likadan ansikts form. hehe, hej jag försöker hitta positiva saker med att klippa mig. Nej men jag älskar mitt hår men det är förjävla jobbigt. Man ser ganska bra på bilderna ovan, speciellt den vänstra, hur det skulle bli. Jag gillar det, tror att det skulle kunna bli ganska bra och det är bara hår. det växer ut igen.
Men a, det här är bara tankar. Kommer inte klippa mig innan min lugg har blivit lite längre iaf. Men tja, nu snacka jag på som fan. hehe.

B Ö G

bild från igårkväll

hej, idag blir det hemmakväll för mig. Blandade känslor på den, vill vara hemma och fira min farbror men jag vill verkligen vara i stenhamra med vännerna och ha oerhört roligt som vi alltid har... men, men... jag kanske bloggar mer sen. får se :)

hejdå

heeeej. vild kväll igår men jag lever ! nu ska jag inte sitta inne och blogga utan jag ska gå ut och ligga i solen. hejdå.

kvällens

klänning - h&m

Ha en bra kväll, det ska jag ! Hörsssssss

PUSS

dagens // jacka - ohio // långklänning - h&m // skor - converse // solglasögon - rayban //

hej, nu ska jag snart åka till sofie på tjejmiddag, det ska bli kul. Sover där också. Men a, här får ni lite bilder från dagen och så lägger jag upp en kvälls look efteråt. PUSS.

FREDAG

nu sticker jag någonstans (?) med min farbror och familj. Senare ikväll ska jag till sofie på tjejmiddag, awesome. Uppdaterar mer sen när jag kommer hem ;) 



BIO


dagens // byxor - bikbok // blus - h&m //

nu måste jag rusa ner till bussen. puss på er.

IKVÄLL

Hej ! Nu ska jag snart börja dra mig ner till busshållplatsen. Ska kolla på "water for elephants" med tjejerna :) Slänger upp kvällens look snart också. Puss och kram.

closeup på dagens


dagens // väst - h&m // jeans - cheap monday // solglasögon - h&m //

welcome to my closet

//skinnjacka - ohio//

Byter nu ut den gamla mot en ny !  solong sucker.

BYE

slänger upp dagens när jag kommer hem. Got to go ! pussssssss

GODNATT

har gjort lite små ändringar på mina typsnitt och har nu bestämt mig för att gå och lägga mig. Imorrn bär det av till odenplan och sola med jennifer. Eller.... jag ska inte sola... MEN JENNIFER SKA :) ja... 

sleep tight ! :) ♥

(dregeeeel....)


tråk

heeeeeej. Sitter hemma och har tråkigt. Vet inte vad jag ska göra.
Njuter av mitt rum som är så fint nu när det är klart :):):):)
blääää. kanske blir lite bloggande. går in på we♥it. där hittar man alltid något. brb.

nu sticker jag !

dagens // skor - converse // långkjol - cubus // tröja - h&m // jacka - (gammal !) h&m //

morgondagen

Imorgon (idag) drar jag till ambasaden och fixar mitt pass med mamma. Efter det drar jag in till stan för att träffa elin. Ha det bra så hörs vi imorgon :)

Ps. Kommer att slänga upp en outfit imorgon också !

we are gonna make you loose your mind.

väst - h&m // byxor och linne - bikbok // skor - converse

19:37

Och den är såld ! hihi, det kom några och köpte cykeln vid 11-tiden. 750 kr rikare är inte så dumt. Men det blir ju att lägga de pangarna på en annan cykel så så överlycklig behöver man ju inte bli. Men jag kanske gör en winwin, att jag liksom hittar en billigare cykel och så får jag behålla det som blir över ? Who knows ? :)))))) 

Tog en dusch för inte så länge sedan, hade varit ute och joggat med mami. Körde på en liten städning av rummet efter det också så nu är det jääätte fint :)

Tänkte visa upp gårdagens klädval, vilket innebär att ni även får se västen från conscious collection på samma gång. 2 flugor i en smäll. Återkommer snart.

cykel

Satt in en annons på blocket (ska sälja min fula cykel) för några timmar sedan och har redan fått napp. Blir så glad, äntligen så kanske den försvinner. Hoppaaaaaas :):):):):)

finn ett fel

hahaha, på dagens asnitt av BB så fick de ett uppdrag. Då och då kommer det in fyra människor utklädda till djur, de har djurkostymer på sig alltså. De personerna som är inne i huset, deras uppdrag är då att ignorera djuren, dom får varken prata eller kolla på dem. Gör de det så straffas de. hahah, asså det är så förjävla roligt. Fyfan vad svårt det måsta vara, jag skulle fan dö av garv om jag var där inne. 

ph: bilder tagna från bigbrother.

18 grader

Jädrans vad skönt väder det är. Gick ute i bara linne idag. Love life big time. Tog lite outfit bilder också men sen kom jag på att min kamerasladd är borta.. IGEN. då blev det fml big time istället. Men a, jag kommer nog på något sätt att få över dem iaf :) 

Nu sitter jag och tar igen lite gamla avsnitt av big brother. DET ÄR PÅSKLOOOOOOV ! :) Lateroooo

torsdaaaaaaag

hej bloggen. Idag har jag haft tur som satan och lyckats införskaffa mig den superfina virkade västen från conscious collection ! Långklänningen som jag ville ha satt inte så bra tror jag.. Hade lite brottom. Samma med byxorna, jag har alltid problemet att jag har för stora vader, storleken och allt stämmer men sen fastnar byxorna vid vaden... haha.. Och dom där jävla shortsen assssssss, jag blir galen... Ville ha dem soooo freaking badly... menmen... :(

Kvällen igår var iaf super. Det slutade med att det blev jag, elin, jessika och sofie som låg och tittade på film... host... film... HAHAH, JAG DÖR. jaja, nu ska jag chilla har inga läxor, imorrn äre fredag, i helgen ska jag shoppa och sen är det påsklov ffs ! :D

bra humör

hallooo bloggen !

Idag har jag haft en bra dag, chill lektioner dock har jag haft ett fysikprov som bara var allmänt konstigt. Men, men, hoppas det gick bra ändå. Sen jag kom hem har jag suttit och pluggat lite, har en redovisning imorgon om vindkraftverk (Y). Imorgon har vi även nationella engelska uppsats vilket jag absolut inte ser fram emot. 

Imorgon ska jag sova hos min babe elin. Hennes parents kommer inte hem förrens vid 12 så vi och några andra, vilka det nu blir, ska ligga i soffan och se på film, tjocka oss och ha det super trevligt ! ;)

Nu sitter jag och väntar på att mamma kommer hem, vi ska nämligen ut på en liten jogging tur ;)
Vi hörs imorgon, pusssssss.

angelica blick

ph: angelica blick

Jag blir förbannat avundsjuk på den här människan. Hennes frisyr är så jävla fin. Älskar det korta raka.

13:05

Började med min bildanalys grej imorse (+ några pauser heh) och nu är jag äntligen klar :) Hoppas att det jag har skrivit räcker bara, vet inte vad hon ville att man skulle skriva direkt, får fråga henne på
måndag ;) 

Idag händer inget speciellt, ska väll plugga lite till fysiken kanske göra lite på mitt biologiarbete ? Vi får se. Ha det bra sålänge, återkommer senare. pusssss

14e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

mitt hår. hej, jag klagar aldrig. ne, men jag ångrar inte att jag klippte lugg är glad att jag för en gångs skull vågade variera mig lite, saknar bara mitt gamla nu och vill att mitt håt ska växa snabbare.

men a, det var inte alls det här jag hade tänkt skriva egentligen ! findlands båt, 2010, jag.

the Island

hej. älska penulum big time. ja, jag har varit med elin. hejdå.

frhguheiouhgrt

tjenis penis. Sitter hemma hos elin nu. Hon är i duschen och jag kollar på bb :DDDD
Vi ska äta lite mellis/lunch nu. bjas. hejdå.

13e bilden: Du och någon klasskompis.


torsdaaaaaaag

Nu sitter jag och kollar på bb och efter det ska jag ta me fan sätta mig ner och plugga !
För att prata om något helt annat så blir jag förbannad på busschafförer som inte stannar vid rätt busshållsplats. A.
Dagen idag har varit schööön som bara den. Började med lite spel. Chefren 4 heter det, fett hightec och man måste vara assmart för att klara det. Sen hade vi svenska då vi bara satt och lyssnade på nån som pratade. Sen var det svenska och då kollade vi på en dokumentär och sen var det bara att sitta och vänta på bussen i en timme (Y) Men elin min babe var snäll och väntade med mig <3<3<3<3
Lägger upp en bild snart :)

hej

känner att jag inte har bloggat så bra den här veckan.. Har varit mycket med skolan och så har jag kommit hem sent pga att jag har tränat. Idag var då sista dagen jag kunde träna, mitt kort gåt nämligen ut. sorligt men sant. Kommande dagar är det bara plugg för mig som gäller men försöker blogga så gott jag kan :) pusssss

mjööööööölk

Heeej :) dagen idag har gått bra, fick MVG på mitt kemi arbete, och kan kanske höja mig till det (glad tjej). Igår tränade jag så nu kan jag knappt lyfta ett mjölkpaket...
Fick reda på, IDAG, att jag ska ha fysikprov på måndag. gr8. Ska plugga lite. Kanske hinner med ett bb avsnitt ? Hörs senare

söndags film

Har precis kollat klart på en grym film och nu blir det sängen. Fick lite smått och gott av min pappa och marie som dom köpte i Milano, visar någon gång i veckan. godnatt

insert meningless quote here

Hallååå. Det bär av mot min pappa om några timmar. Idag är det söndag. Idag har jag pluggat, ätit och suttit vid datorn. Jag har även fyllt i en ansökan om sommarpraktik i kommunen. Vi får ju se hur det går med det, hoppas att jag har tur för en gångsskull. Dock är det bara i två veckor så lär ju inte komma hem med 10 000 men det är bättre än inget.
Idag är det skit trist väder. Jag vill ha sol och värme. Jag vill ha bara ben. Jag vill ha tunna kläder.
Snart går även mitt träningskort ut :'''''''''''''''''''''((((((((((((((((((((. Får försöka träna själv. Tog min första spring tur på ett halv år igår. Det känns idag kan jag ju säga.
Nu ska jag packa och kolla på missade BB avsnitt ! Lateroooooo

april

ph: diana 09

Jag kollade igenom lite bilder och så här såg det ut den tolfte april 2009. Isen har smält och shorts ? Samma sak lär ju inte hända det här året...

4 av 5

jacka - JC halsduk och jeans - ginatricot skor - converse solglasögon - rayban tröja - H&M
ringar - JC, hemmagjord och glitter
jeans - ginatricot skjorta - weekday
byxor - bikbok linne - H&M
jeans - ginatricot tröja - lindex ringar - glitter, JC och hemmagjord

12e bilden: En bild på din vardag.

hahah, bästa skolan !