OUTFIT


dagens/korsett h&m/poncho bikbok/shorts secon hand/väska björn borg/brills h&m/ + converse

Nu hörrni, ska ni få det som ni har väntat på, en outfit bild ! haha, ne men sorry asså, har inte uppdaterat er med outfits på typ 100 år och hälften av orsakerna till att jag skapade den här bloggan var ju just för att visa vad jag har på mig så det är illa. 

Iaf, skolan idag var najs. började ju somsagt 12:10 och slutade typ 14:25. 2 timmar skola och sen hem igen ! Den fullsmockade bussen som man åkte hem på var ju dock mindra trevligt. 

Nu ska jag ÄTA. puss ♥

23:18

Efter skolan idag åkte jag till mammas jobb. pluggade lite glosor medans jag väntade på att hon skulle sluta. när hon hade gjort det gick vi till sats och köpte ett träningskort till sig samt tränade. när vi sen kom till brommaplan. märkte jag att min iphone inte låg i väskan. HELVETE. hjärtattack. god bless "hitta min iphone". ringde janne, han kollade på datorn vart den var och det visade sig att jag hade glömt den på gymmet och dom i kassan hade tagit hand om den. tack och lov. 

Nu sitter jag och kollar på NCIS och ska snart lägga mig. Har sovmorgon till 12:10 imorgon. yeees ♥

SKANSEN



hejhejhejhej.

Jag är sjukt trött. Sov som en stock på bussen hem från bp. shiiiiet asså. Kom ju hem från kryssningen imorse. Åkte hem till pappa, bytte kläder samt lämnade våra väskor hemma hos mamma och sedan skjutsade han mig till bussen

Idag var ju då min klass, och några andra klasser, på skansen där vi hade någon uppgift att samla information om något för att sedan skriva en artikel. Min grupp valde att skriva om björnen ! Efter skansen stack några av oss och fikade med bl.a. våran fikfantast josef, haha, killen älskar chailatte. Efter det gick jag, julia, louise och maria in på h&m och sedan tog vi tunnelbanan hem. 

Har precis käkat och nu sitter jag och myser i min "onepiece". hörs imorgon !

kryssning

schallåååå.

Idag har jag träningsvärk. fyfaen. har mina aningar att min idrottslärare kan ha något med detta att göra. idag hade jag iaf tänkt packa lite smått och gått, vi åker på en kryssning ikväll till finland, min farbror konfirmerar sig imorgon (och nej han är inte trettio eller i den åldern man kanske tror att en farbror ska vara, han är ett år yngre än mig). Men vi åker hem igen på söndagkväll. Är så otaggad så det inte finns. Nu ska jag städa iordning lite m.m. får se om det blir någon mer bloggning idag, annars hörs vi på måndag. hare bra.

18:04

Kom ut från duschen för ett tag sedan. Hade idrott som sista lektion så stack hem direkt och duschade hemma. Stackars de som behövde stå ut med mig på bussen asså, snygg var man ju också ! :) Nu är jag iaf hemma och svälter. är sjukt hungrig. imorgon blir det idrott klockan åtta på morgonen igen. såååååååffffftttttttt.

19:58

tjenis ! 

Kom hem för inte så länge sedan, åkte till vällingby efter skolan för att jag skulle köpa en almenacka man det var ju helt utrensat eller så har de bara ett litet lager med massa fula almenackor vad vet jag. Jag åkte iaf vidare till stan istället och där, efter att ha letat som en tok, hittade jag äntligen en normal helt-okej-snygg almenacka inne på svanströms. Efter att ha åkt bussen, vilken jag var helt själv på, fick jag skjuts av pappa resten av biten och nu sitter jag här. Måste duscha. hörs imorgon ! :)

IGÅR IDAG

heej. nu har jag kommit hem till min far. Är fett trött. Igår var vi och tog spruta mot fästinggrejen så nu har jag fett ont i min arm.. Igår åt jag även kräftor för första gången i år. älskaaaa <3 

Dagen idag har spenderats at birkabollen vid hamburgargrillen. älska att få all rök i ögonen som gör att man börjar gråta när man har mascara på sig och ska servera folk. får pengar för det iaf så det är det fan värt ! Igår fyllde min pappa år så ikväll ska vi fira honom. vi hörs väll nångång. xoxoxoxoxoxo

SJUK

hej bloggen. pallar inte uppdatera er i detalj hur dagen har varit men den har varit bra som alla andra, haha. Efter skolan mötte jag upp diana och malin i brommaplan och så tog vi sällskap på bussen hem. Malin hade jag inte träffat sedan i mitten av sommarlovet så det var superkul att träffa min fining igen :) 

Nu ligger jag och kollar på Ice age 2, haha fett no lifer. Har tyvärr känt mig lite små sjuk hela veckan, har varit förkyld haft ont i huvudet, varit trött m.m så känner att jag behöver ligga och vila upp mig lite :) xo

DÅLIG UPPDATERING

lite dålig uppdatering men har inte riktigt så himla mycket att säga. Jag är i skolan jag är i skolan och jag är i skolan igen. allt går bra ! det flyter på. Imorgon har jag idrott kl 8 på morgonen (!) skit segt. + att min buss går typ 7 så jag måste gå upp tidigt som satan :( 

Aja, hoppas ni mår bra. puss så länge♥

JAG JUST NU



Hej, har precis kollat på never say never, haha, olivia tipsade om den (såklart, haha :D) filmtipsarN. Andra dagen i skolan gick bra. Nu vet man äntligen vad alla heter haha. Imorgon börjar jag tio YEEES får sova en timme längre, thank goood ! Imorgon kommer vi även att börja med schemat, asså vi kommer börja ha riktiga lektioner :) Ja, där fick ni en liten uppdatering. puss sålänge ♥

RNDM



det känns så jävla konstigt att vara trött redan klockan är fan inte ens tio. aja, bjuder på lite kvälls inspo innan jag börjar gå mot sängen. godnatt ♥

19:18



Har precis ätit tacos, fett med gott, och nu hamnade jag framför datorn med en kopp te i handen. Har ont i halsen och det är så jävla skönt att dricka brännhett te när man har det ! hihi, nu ska jag fortsätta med det jag gjorde vilket var... ingenting. NAJS !

16:07

hallååååå. Kom hem från skolan för ett tag sedan. Dagen har varit trevlig, skit kul att lära känna lite nytt folk. Orkar inte blogga så mycket nu, om jag hinner gör jag det senare. hörs!

FIRANDE


kvällens/ kjol & linne h&m/

Jag har SOM SAGT, haft en asbra kväll. Har haft födelsedagsfirande, (för tredje gången), med underbart god mat och mycket skratt! 

IMORGON BÖRJAR JAG SKOLAN. NY SKOLA. ENSAM. 
a, vi får väll se hur det går... men det ska bli spännande, faktiskt. Ne, nu måste jag sova, snart. ska upp typ sju imorgon. S-K-J-U-T M-I-G.

GLAAAAAAAD

AAAAAH ! Gissa vad jag bloggar från nu ? MIN NYA DATOR ! shiiiieeet. trodde jag skulle få en ny cykel, gick in i garaget o.s.v. och så står det en fucking dator där ! Fattar ni hur glad jag är eller ? + att den har webbkamera som jag har velat ha. och min iphone fungerar och allt är så jävla bäst ! Älska livet. tjadå !


VIRKAT



KOLLA, vilken skönhet min farmor har virkat till mig! webbkamera bilde , hehe... men man ser ju ganska bra ändå. 

Nu åker vi iväg till båten. snart hemma !!!! yaaaay. puss, vi hörs imorgon ! :D

21:14

hejsan !

Dagen har spenderats på "jukupark" det är ett vatten land här i åbo. Jesus vad snygga badvakter det var där, mums ! Nu sitter jag och cedric och spelar "vem där ?", fan vad länge sen det var man spelade det. imorgon åker vi hem och på söndag får jag äntligen komma hem till min fina telefon ♥. ADIOS.

PRESENTKORT



Från vänster:

Kjol, randig och grå tröja från L.O.G.G, beige klänning och en ögonbrynspenna. allt är från h&m!

bloggar mer imorgon. godnatt ♥

COLOURSCAPE




bilder från dagen

sådär har bl.a. min dag sett ut. Efter att vi hade kommit hem från min h&m shopping åt vi lunch oh sen åkte vi till en grej som kallas för colourscape där man går runt i de där bollarna som ni ser på första bilden och i varje boll är det olika färger. Bilderna ger absolut ingen rättvisa och det var mycket starkare färger egentligen men det ser ju häftigt ut iallafall :)

DID YOU SAY SOMETHING ?

emelie om RUNNING AROUND IN THE CITY:
snygg cameltoe ! 
va har du valt för gymnasium, inriktig och språk ?


svar: tack ! samsam på blackan. Fortsätter på spanskan :)

RUNNING AROUND IN THE CITY



dagens/jacka & shorts second hand/tee weekday/skärp h&m/ 

Godmorgon !


Nu åker jag och min farmor in till stan för att handla upp mitt presentkort som jag fick av min faster (det fungerar bara i finland). Vi planerar även att ta en munk eller två ! puss.

HAPPY BIRTHDAY


bjuder på den.

sitter i min fina wannabee onepiece och kollar bloggar m.m. Den är så jävla skön, fuck onepiece go with stadium ! 

ps. notera min fina ballong som jag bl.a. fick av min faster i födelsedagspresent. så cool.

10 AUGUSTI

Idag har vi spenderat dagen med att pyssla massa smått och gått, hälften av alla saker min farmor har i sitt hus har hon gjort själv så hon kan massor ! Hon håller även på att virka ett fint linne till mig (liknande det här). Bloggar kanske mer ikväll. puss ♥

16 ÅR

hejsan ! 

Idag har jag varit i ett köpcentrum som heter mylly och sen när vi kom hem därifrån så firade vi mig och min faster och hennes pojkvän kom dit. Jag fick pengar och presentkort, just what I need ! ;) Pappa ringde även och informerade mig om att min mobil hade kommit hem vilket får mig att vilja åka hem.. hehe.. det dåliga med att komma hem är att sommarlovet är slut och att jag börjar dagen efter... 

Jag har iaf haft en underbar dag. bloggar mer imorgon. godnatt ♥

FÖDELSEDAGSBARN



fyller år idag så jag har inte riktigt hunnit blogga, men ska uppdatera er senare ikväll, promise ! puss ♥

23:19


gårkvällens klädsel/klänning second hand/skor converse/

Dagen har spenderats hemma vi har bara chillat efter båtresan, jag har även sovit lite (gick upp 7) (Y). Nu ska jag titta på tv. godnatt ♥



JAG JUST NU


dagens/stickad tröja monki/shorts second hand/halsband indiska/solglasögon h&m/ + converse

ÅKER IKVÄLL

ikväll åker jag till finland ! Hörs imorgon. puss ♥

HAPPY

hej gullungar! Idag är jag världens gladaste tjej! Vaknade med frukost på sängen av min fina familj, fyller egentligen inte år förrens på tisdag men åker till finland ikväll igen så vi firar mig idag ist. Fick en fin stadiumjumpsuit och en iphone (!!!) som de ska beställa nu i veckan :D TACK MINA FINA ♥



13:39

Idag åker vi till brommablocks igen, hehe. Jag får väll sitta på en bänk någonstans medan dom går och handlar presenter till mig.. forever alone.. outfit får ni när jag kommer hem ;) puss

00:31

Idag har jag varit babysitter till mina syskon även fast de är gamla nog att klara sig själva men nej då, jag ska också vara hemma. Iallafall, i övermorgon/imorgon whtever, söndag iaf, kommer vi att fira mig fyller egentligen år om 3/4 dagar, den 9:nde, HATAR att skriva inlägg på natten -.-, det ska iaf bli awesome. längtar :D:D:D hehhe.. Min dag har iaf spenderats i igelviken. Förhoppningsvis ska jag åka till mamma imorgon så att janne kan få ordning på min dator :) bloggar mer imorgon. puss♥

WELL, THIS IS IT. HERE I STAND.

Min dag har spenderats på elins altan, stenhamrabadet och på stenhamraskolans skolgård. Nu sitter jag och kollar på tv och äter kakor ! Godnatt :)

COLORS


dagens/klänning och skor h&m/väska björn borg/solisar rayban/


nu sticker jag till elin som jag inte träffat på aslänge. hörs sen. puss ♥

EN LITEN KVÄLLSFILM


hihi, snacka om söt ! godnatt ♥

THE DEATHLY HALLOWS


kvällens/bustier h&m/shorts h&m/väska björn borg/hatt h&m/skor converse/

dödsrelikerna var G-R-Y-M. Fan vad bra den var. SE DEN. Resten av dagen har spenderats vid igelviken och sen åkte vi in och kollade på bion. puss så länge ♥

ps. ledsen för dessa tider, eftersom att min egen dator inte kan få någon ström måste jag använda de andra datorerna i mitt hus vilka oftast är upptagna men jag försöker ändå blogga så ofta jag kan.

I'M OFF

Nu åker jag till bion, vi ska se dödsrelikerna del 2 ;) aweeesooommmmeeee :D

tralalala

Nu sticker jag ner till igelviken för att sola och bada. Ikväll blir det bio ! hörs !

MASKULINT



dagens /shorts second hand/ skjorta pappas gamla/skor converse/solisar h&m/

heeej :) 

Jag åkte hemifrån vid 2 på eftermiddagen (hade tänkt blogga innan men min datorsladd har börjat glappa och den fick ingen ström. Och den får fortfarande ingen ström...). Jag träffade iaf elin i stan och kom hem för ca en och en halv timme sedan. Vi åt (sushi, tack gode gud, äntligen, det har gått för lång tid sen senast jag åt det !!!), pratade, och gick runt lite i affärer. Mysigt mysigt ! :) 

nu ligger jag bara och kollar runt lite på el intranät. Bloggar mer imorgon ! pusss

NJUTER AV SOMMAREN



Dagen har spenderats med bikinin på i igelviken med elin. Det var helt underbart och så jävla skönt att ligga och solen och bara prata och ta det lugnt. och dricka saft ! Nu ska vi slänga oss i soffan och ta en titt på nån bra film. ha en bra kväll darlings så hörs vi imorgon ♥

KATY



GODNATT ♥