20:10

Har precis kollat klart på ett avsnitt gossip girl, det senaste avsnittet, 13, asså det var fan sjukt det sista 10 minuterna hände ALLT. shiiiiit, asså seriöst, jag är helt speechless.

Aja, idag hade jag en engelska diskussion iaf, den gick väll bra. Okej, asså seriöst, är så jävla trött på att skriva vad jag har gjort i skolan, ändå bara skit tråkigt så den delen skippar vi.

Nu ska jag käka apelsin!

KORT OM DAGEN

Vi kör en snabbis.

Var i skolan i fem timmar, två lektioner inställda vilket resulterade i en och en halv timmes lektions tid totalt. Dagen var med andra ord fett ovärd!!! Efter skolan stack jag och mami på ett aerobic-pass. Kul som satan! Efter träningen kom jag hem och tjockade i mig mat, pluggade lite på min engelska som jag ska ha imorgon. Efter imorgon är veckan pluggfri så freaking skönt!

Puss nu ska jag sova :)

TORSDAG

HEI. just nu sitter jag med fötterna i ett fotbad, vaaaaaaarmt och sköööööönt. Skolan idag var seg skit tråkig bara.. Efter skolan stack jag och Maria och tränade zumba i vällingby, det var helt ok, inte det roligste jag varit på men det funkade!!

Påväg hem gick jag via mcdonalds och köpte en burgare. Det var fan det bästa valet jag gjort på hela dagen, fan vad den behövdes, var så satans hungrig.

Ja, veckan har gått snabbt, imorgon är det fredag, skönt med helg. Dock består min helg till mestadels av skolan tyvärr. 

Ha det gött nu ska fötterna ut, godnatt ♥

Kladdkaka + film

Nu sitter jag hemma hos Emma, vi slutade 10 för att två lektioner var inställda! Scooooore!!!!

Ps. Jag vet inte vad som hände med förra inlägget, det var super gammalt men råkade publiceras iaf..


BIO

Nu åker jag och familjen till heron city och kollar på bio. Idag har vi en liten familjedag så efter bion kommer vi hem och käkar middag tillsammans. Mys! Sherlock Holmes står på schemat, tvek på om den är bra men det var lite svårt att hitta en film som alla skulle gilla.

Får se om jag slänger in ett inlägg efteråt. Ha en bra lördag!


TRÄNAT

Kom hem från ett pass för ca en halv timme sedan, körde "Aerobic", om ni har sats-kort, gå på det!! typ det roligaste som finns och man glömmer helt bort hur jobbigt det är, och det mina vänner, händer inte ofta!!

Har käkat lite middag och nu hade jag tänkt kolla på ett avsnitt av desperate housewives. Plugget tog jag hand om på bussresan hem så det behöver jag inte ta itu med nu, tack och lov! Sista inlägget för ikväll så godnatt ♥



SNABBIS

HEI. Nu håller jag på och gör mig iordning, ska träffa några klasskompisar för vi gör ett arbete ihop och ska jobba lite med det. Vi ska mordernisera sagan guldlock och göra en film ;) 

Hörs och ses någon gång, hejdå!

KOMMER NI IHÅG?



Kommer ni ihåg på halloween då alla klasser i skolan skulle klä ut sig? Inte? läs om det här. Den dagen var iaf en tävling, och guess what? VI VANN! HAHAH, så jävla grymt!

SLAPPVECKA


gammal bild från i augusti, shorts... saknar sommaren..

Fick sluta en timme tidiagre idag, SCORE! Den här veckan är läxfri, okej inte läxfri men har inga "stora" saker, bara smågrejor i matte, svenska, spanska och naturkunskap ;) Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt, har varit sjukt trött varje eftermiddag!

När jag kom hem satte jag mig och kollade på senaste avsnittet av pretty little liars, asså shiiiit vad bra serien är!!! Rekomenderar den STARKT. Kollade även på gossip girl ;) 

HEIDO


skit kass bild

Nu ska jag snart gå ner till bussen, ska till stan med emma och clara och se my week with marilyn, kuul! Vill verkligen se den filmen! Han en bra lördagkväll! Puuuss ♥

FREDAG

hej bloggen, var ledig hela dagen idag men var tvungen att sitta med ett samhällsarbete. TRÅK. Det tog ett bra tag men nu är den iaf inne! Hela den här veckan har jag bara varit trött så nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt.

110112

heeeiiii mina fina. Idag had jag en lektion, började 10 slutade 11:20. NAJS! Efter skolan åkte jag, emma, clara, karin, josef, einar och henrik och fikade på nått café jag inte kommer ihåg namnet på... Det var trevligt och gott (a). Efter det åkte jag hem och satte mig med min samhällskunskap och spanska. 

Nu ska jag kolla lite bloggar osv, sista inlägget för idag så godnatt ♥

9 januari 2012


jag just nu.


halloj! Idag var det första skoldagen för mig, dagen flöt på ganska bra fakriskt. Vi skulle ha en muntlig presentation på onsdag men den sköts fram en vecka, yes!!! 

Efter skolan satte jag mig och kollade på DH som har haft paus i en evighet känns det som, hade fan glömt bort vad som hade hänt.

Jag gjorde faktiskt lite vettiga saker också, mailade lite företag, bloggare och sådär till mitt arbete om media, skriver om bloggreklam. Dock kommer allt gå åt helvete om ingen svarar, vilket ingen kommer göra men får hålla tummarna!

Nu ska jag snaaart börja krypa till kojs, är fett trött, började klockan 8 så gick upp typ halv sju och igår somnade jag inte förräns typ tolv, tidigast. hatar dagen efter lov. godnatt!




IGÅR + IDAG

Nu sitter jag på bussen påväg till stan. Ska träffa Backman som jag inte träffat på hela lovet.

Igår var Emma hos mig och vi jobbade på vårt historia arbete. Skönt att vara klar med det!

Hörs ikväll, puss.


5:TE JANUARI



Äntligen. Imorgon. Can't wait. ♥

H E T.


SHOPPING


Blus - Lindex 300:- (jag och Diana delade på den, så det blev lite billigare ;) )


Skjorta - BikBok 149:- på rea


Jeans - Gina tricot 199:- 


Tröja - Gina tricot 100:- på rea

+ underkläder

STAN

Idag har jag varit i stan med Diana. Fick hem lite smått och gott faktiskt. Visar snart! 

Har precis ätit och nu sitter vi och kollar på The voice Sverige. Nu ska jag ladda upp bilder ;)

KEEP CALM


H&M BIKINIS



(Observera att det inte är sju olika bikinis utan det är bara två olika modeller men i olika färger!)

Mina favoriter det här året från h&m, dock har jag alltid sjukt svårt med att välja färg. Min favorit är 1:an men då kommer jag nog ta bort snöret på överdelen, älskar bandeaumodeller! Jag tycker också att 3-5 är skit söta, speciellt överdelarna, tycker egentligen inte riktigt om när det inte är snöre på sidorna av trosorna men den såg ganska smal ut så det ska nog funka! ;) Aaaahhh, ge mig sommar nuuuu ♥

Café 60

Nu har jag kommit hem från en mysig kväll spenderad på café 60. Där var jag tillsammans med min blackanbabes, Karin, Clara, Julia och Emma. Köpte en fet cheescake som var grymt god.

Nu ska jag försöka hitta någon bra film att se på. Godnatt :*

Påväg hem;


SEGT

Sry för sämst uppdatering. Nyår, hände det ingenting för jag fick inte gå ut för mina föräldrar, sämsta nyåret hittills, CHECK!

Nu sitter jag och pluggar lite, det är dock skitsvårt för jag vet knappt hur jag ska göra eller hur jag ska komma ågon vart, har kört fast... Det värsta som finns är fan att plugga på lov, hatar det! 

Nu ska jag ta en paus och göra något annat ett tag. puss, vi hörs senast imorgon!