FADE INTO DARKNESS

Skolan har gått bra idag. Igår hade jag så sjukt ont i halsen så att jag knappt kunde äta men idag är det mycket bättre, men min kropp är tydligen inte riktigt klar än, har fortfarande hostjäveln och så har jag blivit förkyld ! menmen, nu ska jag plugga så att jag slipper göra det sen, har ganska mycket i skolan nästa vecka... hare bra

ÄNTLIGEN

Hihi. Bloggar från iphonen nu, fyfan vad coolt. Äntligen har de skaffat en app till det. Nu ska jag sova. Godnaaaatt


14:00

Heeej. sorry för lite dålig uppdatering. Blev sjuk i måndags så jag var hemma igår och idag, åkte bara till skolan imorse för att ha ett historiaprov som gick sådär.. Nu sitter jag och klunkar te för jag har så äclkigt ont i halsen och kollar på OC som jag har sett 100 ggr men det blir fan aldrig dåligt. Nu ska jag fortsätta kolla, ska även plugga lite matte. hööörs.

INSPARK

Halloooo. Vaknade för typ en timme sedan. Igår kväll var jag på insperksfest på söder i skyddsrummet. Det var jätte roligt !! Musiken var inte den bästa men när det väl kom någon bra då var det sjukt kul, det känns i fötterna och hörs på rösten !! och varmt som bara den var det också. 

Idag ska jag till stan och träffa elin och sedan rullar vi vidare hem till mig. åh, jag vill bara ligga i soffan och kolla på tv hela kvällen ♥♥♥♥ Nu ska jag fortsätta göra mig iordning lite. pussss

ONSDAGSRAST

så jävla töntigt men vem fan bryr sig, right ? ;)

Sitter och äter lite mellis nu och ska snart plugga lite. Idag är det ju onsdag och vi hade våran traditionella onsdagsrast på blackan. Idag var det mjölkdrickar tävling och i "finalen" så var det en kille som spydde. F Y F A N. det var äckligt. aja, nu ska jag göra något vettigt. puss sålänge ♥

Juste ! Vi hade skolfoto idag också, hoooppas att det blev bra !!!

WHERE ITS CLOSE TO MY HEART

idag har jag inte gjort så mycket faktiskt, haha, har spelat wordfued mot massa randoms med diana. Nu sitter jag och gör lite matte och ska snart titta på idol och käka pizza ♥

TJOOOCKISAR

Tjejerna i min klass (+ 7 till som inte är med på bilden)
bild från i torsdags när Alice hade en liten fika för alla tjejer i klassen.

GLAD YOU CAME


kvällens/tee weekday/kofta second hand/jeans cheap monday/väska second hand/skor monki (som jag köpte för någon vecka sedan)/

DON'T MAKE ME BRING YOU BACK TO THE START


Ovan ser ni lite bilder från idag. Jag och diana åkte till stan för att titta, inte köpa, på lite kläder till hösten. haha, vi började dagen med att typ städa lite, sen fixade vi oss lite, sen åt vi hemma och vi kom ju inte iväg förrens vid typ halv tre så det var ju feeett onödigt att åka egentligen men vafan. Diana hittade iaf ett par eventuella skor till hösten yay för henne ! :D nu sitter vi och fixar med lite bilder. outfit får ni snart ♥

OOOONT

kom hem från gymmet för typ en timme sedan och nu är jag helt slut, vill bara lägga mig på sängen och sova. Fyfan jag har ont i hela kroppen. okej. Ikväll är jag bara hemma, tack och lov och imorgon blir det nog stan. Hörs ! puss.

BULLETS




Heeej. Idag har jag och nästan alla tjejer i klassen varit hemma hos alice i hennes super fina hus och fikat. Haha, alla tog typ med sig något och fyfan vad mycket det vart ! Ingen av de som tog bild har lagt upp på facebook än, vet inte om de gör det men om de gör det så lovar jag att visa er här på bloggen ! Man lärde känna alla bättre idag kan jag säga haha, eller känna och känna, vi körde lite "jag har aldrig". Ja, dagen har varit jätte trevlig men nu ska jag tyvärr sätta mig och plugga... Hörs och ses !

23:46

heeej. Kom hem för typ en halv timme, tre kvart den eller nått. Var ju då som sagt hos Karin med clara, emma, julia, maria och maria. Vi åt tacos och pratade och hade det super mysigt ! Imorgon ska jag till alice med några från klssen och fika, super ! Är trött som ett as, pussss.

SÅÅÅÅÅRRRRRRIIIIIIII



oj fan, har ju inte bloggat på typ 100 år. förlåt så mycket. Idag började jag klockan åtta med naturkunskap. missade tunnelbanan så kom lite sent. Det enda vi gör på lektionerna är ändå bara att spela wordfeud med varandra så de gjorde ju inte direkt så mycket, haha.. På lunchen åkte iaf jag, karin, clara och emma till vällingby och åt på subway. andra gången jag äter där och det var ju hur gott som helst ! Sen åkte vi tillbaka till skolan och hade spanska och engelska och sen var det slut på den dagen ! Efter skolan väntade jag i brommaplan väntade jag på diana ett tag och sen åkte vi buss hem. Nu sitter jag hemma och det är typ storm ute. btw så börjar det ju fan bli riktigt jevla kallt ute.. hösten är på g.

Ikväll blire väll antagligen Idol och imorgon kväll ska jag och 5 till hem till Karin på tjejmiddag eller vad man nu ska kalla det, har studiedag på torsdag, puss hej !

19:59

Denna dag har varit mycket chill, vi hade en lektion då vi bl.a. såg på film och efter det hade vi en IT-introduktion där man lärde sig lite om hur skolans hemsida m.m. fungerar. Efter det slutade vi vilket var runt elva. Vi åt lunch i skolan och sedan stack jag till vällingby för att träna. När jag skulle åka hem igen så kom jag typ en min efter att bussjäveln hade gått så då var det ju bara att sätta sig och vänta i 140 år. Som tur så träffade jag på elin men hon tog ju nästa buss så det sällskapet varade ju typ i 10 minuter. Fyfan vad jag hatar att bo på det här fula landet. Dock så är det ju helt okej att bo hos mamma i stenhamra men när man ska åka i 15 min till ne då jävlar, då ska bussarna aaaaaldrig gå.

Btw, snacka om att man får nostalgi känsla när massa uppgårdselever går på bussarna. Aja, har gjort läxor och nu ska jag glo på tv. pusss

NOW: SCHOOL


SNYGGAST PÅ STAN


bilder från idag.


Idag har jag haft 2 lektioner. Först naturvetenskap och sen 3 timmars håltimme och sen spanska. kuuul vare (Y) Bilderna kommer från när några av oss var och tog en fika på håltimmen. enjoy !

DÅLIG UPDATE

Nu: Idol ♥

YOU ARE MY HEAVEN

Godmorgon bloggen !

Elin sover fortfarande vilket jag önskar att jag också kunde göra. Varför kan jag inte sova länge som normala människor ? Jag vaknar alltid typ nio på helger, kul verkligen.

Idag ska jag iaf åka och träna vid 3 och efter det uppdaterar jag er mer. 

Nu ska jag hitta en fett cool bakgrundsbild till min dator. hörs !

ALL DAY ALL NIGHT


dagens/jeans levi's/tröja second hand/väska björn borg/hatt h&m/skor converse/

Kom precis hem från stan med elin. Ikväll ska vi antagligen bara äta gott, tjocka godis och kolla på film. myyys ! ♥

Ha en bra kväll !

TORSDAG

Idag försov jag mig så drog bara på mig pappas gamla skjorta, ett par svarta jeans, satte upp håret i en knut och på med piloterna. Funkar alltid ! 

Skoldagen var som vanligt. Hade idrott idag igen, sista lektionen. Inte lika jobbigt idag tack och lov. Körde innebandy var fan grym ! Nästa vecka är det typ 3 lärare borta så vi kommer typ inte ha några lektioner alls. naaajs. 

Imorgon ska jag träffa elin i stan, hon ska sova här också, myyys. Nu kollar jag på NCIS. höööörs.