PACKA PACKA PACKA

halooo alla söta !

Idag är packnings dag ! Älska att packa ner, hata att packa upp... Måste dock vara smart när det gäller detta eftersom att jag man inte får ha med sig så jeette mycket :) 

Bloggar senare, ciao ♥

KLIPPT !



Som jag berättade förut så skulle jag ju klippa av allt mitt hår och nu är det gjort och jag är super nöjd ! Här uppe har ni resultatet ;)

MIN DAG

heeeeeej, idag har jag jobbat. det blir sidta dagen för veckan nu eftersom att jag åker på torsdag och så ska vår klass ju på grillpartaj imorgon, det är inte varje dag man är hemma hos sin lärare på sommarlovet ! ne, men det ska bli super kul ;) Idag har jag även varit på lite andra äventyr som jag berättar mer om imorgon :) Imorgon måste jag även börja kolla lite vad jag ska ha med mig, vad som behöver tvättas osv osv osv.. Det blev fan mycket att göra imorgon nu asså :p 

Men som sagt, imorgon är jag ledig och då blir det väll ett par inlägg extra ;) Sov gooott ♥

PENGAR RULLAR IN SOM DET SKA

heeej bloggen ! 

Jag låter rubriken tala för sig själv, JAG HAR TYP SKAFFAT SOMMARJOBB !!!!!!! :D:D:D det är på en kiosk på en golfbana i nacka, (min pappa jobbar på restaurangen där, därav platsen). Jag var där och provjobbade idag och det var super roligt, det kommer folk nästan hela tiden vilket jag älskar, man har alltid något att göra ! Imorgon ska jag dit igen och kolla om det blir något jobb eller inte ;)

Nu har jag precis kommit ur duschen har varit ute och joggat med mamma och nu är jag hungrig som satan !

Bloggar säkert mer imorgon ! Puss.

P.S. Bara 5 dagar kvar till Alcudia !!!!! :):):):) ♥♥♥♥ hihihi.

HÄNDELSER

Nu har min mormor och morfar precis åkt.
Dagen idag (skolavslutningen) var mycket sorglig och fylld med massor av tårar. Vissa av oss har gått tilsammans sedan 1:an (jag sen 2:an) och sedan att splittras efter så lång tid känns förjävligt ! Men på tisdag har vi grillfest tillsammans så det blir kul ! :) 
Igår var det bal, och den blev mycket lyckad ! Hade skit kul, satte klackarna i taket ! :D 

Bloggar kanske senare, pussss !

SOUMI

hej hej !

Dagen har varit jobbig men framförallt lökig ! Vi hade amazing race i skolan idag och det är precis som på TV programet bara att man bara skulle spriga runt i Stockholm istället för hela världen ! 
Till en början var det kul men efter ett tag blev det väldigt jobbigt.. Men a, i det stora hela var dagen väldigt rolig ! 

Efteråt vilket var ungefär halv 5, åkte jag hem för att vi ska åka och kolla på Sverige - Finland i fotboll. Ja, nu ska vi väll äta sen ska vi väll åka :) puss så länge ! :):):)

HAPPENINGS

hej hej, hade tänkt att skriva ett långt och detaljerat inlägg här nedan innan vi åkte men så gjorde jag lite saker medans vilket gjorde att det tog sin tid att få ihop några enstaka meningar och sen blev det plötsligt jävligt brottom. Så den idéen gick ju sådär... men lite stavfel fick ni iallafall !

Nu sitter jag i sängen har precis kommit ur duschen. SHIIIIET DET ÄR BAL I ÖVERMORGON !!!!!!! :D:D:D:D och efter det är det skolavslutning, och sen mallorca (!!!!) och sen kommer det även att hända en annan överraskning som ni kommer få reda på sen när den dagen kommer ! ;D

Nu ska jag gå och lägga mig ! Godnatt :):)

sola och bada

har precis kommit upp från en.. a.. vad kan det ha blivit ? en timmas solning ? + baaaaaaad ffs ! Första i år. Galet skönt. måste säga att det är jävligt skönt med brygga 50 meter från huset ! men nu blev det jävligt brotom, vi ska åka och äta. uppdaterar kanske mer sen. pussss

MOMMO & MOFFA

hej, den hör veckan är min mormor och morfar här så vi får se hur det blir med bloggningen.. men kan ju berätta lite hur det ser ut i veckan iaf; måndag - ut och äta + typ fixa avslutnings käder. tisdag - skola + match. onsdag - BAL ! torsdag - skolavsluning.
Men a, kanske uppdaterar något litet i veckan men puss på er så hörs vi när vi hörs ! ;)

LÖRDAG

heeeeej !  Idag fick vi ju som sagt besök av Maries släktingar och vi firade henne lite också eftersom att hon fyller år på måndag. Det har varit en asbra dag, har legat ute i solen, älska sommar !!!!!!, spelat kubb och ätit gott. Nu ska jag fortsätta vara social, tänkte bara ge er en snabb uppis ! ;) pusssssen.

FIGHTING

todays // shorts - avklippta byxor // väst - h&m // skor - converse //

WE JUST WANNA MAKE THE WORLD DANCE

dagens // klänning - h&m // kofta - ginatricot // skor - converse // väska - björn borg //

Hej. Gårkvällen var rolig! Idag ska jag till elin, kommer att sova där. Bloggar säkert därifrån. Puss !

1 JUNI

Nu ska jag gå ner till bussen mot stenhamra för att åka och möta malin. Hörs ikväll !