ghsldkfgsdfgh

heeej. Idag har vi varit hela 9:an ute på äventyr vilket jag tyvärr inte orkar berätta om. Efter det hängde vi lite och nu är jag hemma. Imorgon ska min fördjupning typ någon picknic grej på kvällen och på lördag kommer släkten, sen får vi se vad för annat kul jag hittar på. Nu ska jag äta, hejdooooo

I JUST WANNA MAKE YOU SWEAT

dagens // tröja (färgen är som på den översta bilden) - h&m // shorts - avklippta jeans //

Nu ligger jag uta och solar och äter lite mackor, super skönt ! Degen har varit chillpill. Puss !

say my name

hej, har precis kommit hem från en liten shopping runda i Kista. Köpte bl.a. en liten kuvertväska från monki som jag ska ha till balen men hittade inga skor :(, får helt enkelt leta vidare... Nu ska jag göra lite andra grejor. Puss på er !

TORSDAG

hejhejhej bloggen :) idag är jag på bra humör, det har varit en bra dag och en bra eftermiddag. Efter skolan gick jag hem till elin där vi låg och solade ett bra tag. Var så trött att jag t.o.m. somnade i några minuter vilket var sjukt skönt, men annars låg vi bara där och drack fanta käka en banan och läste lite random facts. Hade det chill helt enkelt :):):)

När jag kom hem åt jag lite satt vid datorn och nu har jag städat (Y)

Ja, det var min dag :) puss så länge.

WAKE ME UP WHEN SEPTEMBER ENDS

dagens // jeans - weekday // linne - vero moda //

jsdhgjkdhkguhdsif

hej, nu är jag hemma ska äta lite meeeeelliiiiiiis. Första gången på länge jag har en dag då jag inte behöver göra några läxor, livet är ju bara för gött ! Puss på er.

FEST I HELA HUSET

hej, har precis klivit ur en mycket varm dusch och idag blire fan till att lägga sig i tid. Idag har jag även lämnat in mitt allra sista arbete så nu äre NO more.

Imorgon ska vi ha företagsmässa i skolan och vi har ju då ett smoothie företag. Hoppas att det gär bra ! :):):)

Nu ska jag kolla in lite bloggar. pusssssen.

FIN


BAL-LISTA

balklänning - check !
hår - check !
skor - .....
väska - .....

Måste åka in till stan i helgen eller nått och kolla på väska och skor :):):)

LITE COOLT ACTUALLY.

kan du läsa detta? Mänisnanks hjrnäa kan lsäa oedrn i vlkien odnrnig som hlset, det edna vkitgia är att den fsötra och stsia btkosaevn stetir på rtät palts. Rsteen kan vraa hluler om bluler och du kan ädnå lsäa det uatn ngåra porlbem. Hägtfit va?

HEJHEJHEJ

Kom hem från elin för typ 2 timmar sedan. Kvällen var rolig. fekke för hela slanten.

Idag ska jag till mamma igen... Tja, vi slutar skolan om tre fucking veckor ! Det är så lite så jag dör. Sen blir det Alcuuuudiaaaaaaa :):):):) 

Hörs ikväll, puss.

ON MY WAY


:D

heeeej. Idag är jag på superbra humör ! Kvällen kommer att bli awesome. Nu kollar jag på big brother så uppdatersar mer senare. puss.

BYE DEAREST

ph: 230411

Om några veckor försvinner mitt kära hår. Kommer att klippa mig kortkort på sommarlovet :):):):)

BUDGET VS. LYX

1. nelly.com 2. jeffrey campbell

haha, var bara tvungen att visa detta som jag såg för någon vecka sedan. Lite kul att de ser nääästan likadana ut och att det är så pass stor pris skillnad ;)

FREDAGSMYS

dagens // jeans jacka - h&m // Bustier - h&m // shorts (avklippta byxor) - h&m // skor - converse //

haha, allt var från h&m.... Iaf, nu är jag typ klar med mitt lilla arbete ska bara fixa en liten del till men den tar jag på Söndag. Nu har Marie åkt och köpt pizza vilket kommer bli vår dinner ikväll, GOTT ! + godis + chips. Fredagsmys helt enkelt. Ha det gött, bloggar mer senare ;)

DUKTIG FLICKA

heeeeej mina underbaraste ! 
Idag kommer jag att  vara hemma hela kvällen. Ska plugga lite smått nu på dagen och sen ska jag vara social med familjen, vilket jag inte har varit på väldigt länge ! 

Imorgon bär det ju som sagt av hem till elin på tjej middag men berättar mer då. Puss så länge ♥

P.S ska även försöka hinna med att lägga upp en outfit bild lite senare ;)

PYTTE LITE

Dagen var chill, den gick mycket segare bara... 

Idag ska jag bara sitta och plugga. Vi hör imorgon ;)

COLOR SPLASH

dagens // jacka - ohio // väska - björn borg // skor - converse // solglasögon - h&m // jeans - weekday // tröja - bikbok //

Idag har vi haft en s.k. temadag i skolan och det har vi även imorgon också. På temadagarna jobbar vi med att göra våra egna företag vilket är mycket ruuuligt :) Jag, jessika, sofie, jennifer och karin gör ett föratag som ska heta "smoothie house" och då förstår ju de flesta vad vi tillverkar. 

Efter skolan åkte jag med jennifer och sofie till stan sedan vid 6-tiden åkte vi tillbaka till stenhamra för att ha ett mini-kalas för elin som fyller år idag !!! :D:D:D Så på Lördag bär det av till henne på tjejmiddag. 

Nu ska jag fortsätta kolla lite big brother. Vi hörs imorgon, puuuuussssss.

CUT, CUT, CUT.



efter en gammal skada i vintras som ledde till att mina byxor gick sönder betämmde jag mig idag för att klippa av dom och göra dem till ett par shorts istället ! Inte mina snyggaste men det funkar ! :)

-

GUD VAD JAG ÄLSKAR NÄR FÖNSTERRUTORNA SKAKAR P.G.A. ÅSKA !!!!!!!!!!!!!

GEOMETRY

dagens // shortsdress - gina tricot // bälte - h&m // (resten ser ni i inlägget nedan)

woman in black part 2


dagens // jacka - ohio // cardigan - monki // bälte - gammalt // jeans - weekday // skor - converse // väska - björn borg //

MONDAAAAY

hejhejhej :) Nu har jag övat lite inför min redovisning, som jag ska ha imorgon inför hela 9:an. Pretty scary actually, men det går säkert bra. Skönt när man han gjort det iaf, man har nämligen ganska stor chans att få MVG i engelska om man gör det..

Nu ska jag iaf ta en liten paus från det.. bloggar mer snart.

finare bikini får man leta efter...



F I N. Men som vanligt när jag hittar saker så är det ju slut. fml.

update. eftersom att ingen verkar fatta vad jag menar med det här inlägget ska jag förklara lite tydligare; jag har inte denna bikini men jag vill ha den. så.

hoppppppassssssss

hej. är lite små sur för att janne var tvungen att åka och med diana och röntga hennes hand till sjukhuset och vem vet hur lång tid det kommer ta liksom, brukar ju ta flera timmar ? Och jag skulle kolla på en cykel idag, då kanske säljaren ger den till någon annan bara för att jag inte kommer. Men jag får hoppas att vi hinner iaf.. och hoppas att diana blir bättre ofc ;) 

håll tummarna för mig :):):):):)

RNDM


SHOOOOES


ny cykel på g.

ska åka och kolla på en cykel imorgon, hoppas att jag kan köpa deeeeeen :D

4 IN A ROW

sååå, nu har ni fått se 4 outfits från i veckan. Det blev ingen femte eftersom att jag var på den där förbannade sop tippen, som jag kommer på nu att jag inte har berättat om. Vi var iallafall på skå återvinningscentral och jobbade för att samla ihop lite pengar. Skit tråkigt var det. 

Bloggar väll senare I guess ! Puss.

THIS PLACE IS ABOUT TO BLOW

linne - gammalt // kjol - cubus //

COLD

skjorta - gina tricot // jeans - weekday //

as simple as it gets

shorts - bikbok // linne - h&m //

FROM THE WEEK

shorts - h&m // tröja - h&m // kofta - veromoda //

+++++


innan jag dör

På svt, sitter jag bu och kollar på när lady gaga hade sin monster ball turne och är hon på masidon square. Detta är helt klart något jag ska göra innan jag dör. fyfan vad häftigt det skulle vara och vara på en av hennes konserter !

ps. jag uppskattar verkligen folk som kommenaterar mina inlägg, tycker att det är skit kul !

LOVE THE SUN.

tagga nationella imorgon. nej. hatart. menmeeeen. Snart är det sommarlov ffs ! Love it. +bal +skolavslutning.

Efter skolan låg jag och stekte lite i denna underbara sol vi har fått, så varmt det är hörrni ! Nu ska jag ta en dusch. Vi hörs när vi hörs ;) ♥

NR.1 PÅ ÖNSKELISTAN

Om någon skulle köpa ett par Levis shorts till mig skulle jag bli den lyckligste tjejen på jorden. ♥

FIRST

hejsan coolingar. Kort inlägg. Idag har jag suttit och gjort det allra sista på mitt SO arbete och även jobbat på min engelska. Har redovisning på det imorgon, ska prata om "the history of fashion", wish me luck !

:):) GLAD TJEJ (:(:

hittat balklänning ♥

om 2 veckor !

Det har blivit dåligt med outfitbilder den här veckan och det ber jag så hemskt mycket om ursäkt för. Nästa vecka blir det väll nååågot bättre uppdatering skulle jag tro. Men sen, veckan efter det då jävlar, då är alla mina stora arbeten klara och får jag kanske (om vi nu får något vill säga) bara några små läxor skulle jag tro. 

Idag ska jag till mamma så ska börja packa ner lite kläder till det. Vi kanske hörs ikväll. Puss

favvosar

Don Omar – Danza Kuduro

Chris Brown & Benny Benassi – Beautiful People - Radio Edit

Ke$ha – Blow

Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer – Give Me Everything

(spotify)

srrrrrrryyy

hej mina söta underbara läsare. Den här helgen har jag bara varit hemma, pluggat lite m.m. Nu ligger jag och kollar på BB. Får lite panik på balklännings grejen och frisyren men hoppas att jag hittar något snart :):):)

FML

KUL. nu har jag lyssnat på välkommen in 5 ggr och nu kan jag inte lyssna på den längre i en månad. jävla spotify. KUL, VERKLIGEN !

SNART SLUT...

heeeeeeej. Idag har det endast varit plugg som har gällt för mig. Matte och SO. Känner mig så förbannat stressad över allt som vi har just nu och pallar bara inte tänka på det.. men nästa vecka då är allt typ klart, kanske ska göra något extra arbete men känner ingen större press för det så det är chiiiiiiill. Ha det så bra, vet inte när vi hörs men återkommer säkert senast i helgen ;) puss !

+++++


3 FRÅN I VECKAN


1. // shorts - h&m // bustier - h&m // kavaj - JC // skor - converse //

2. // shorts - h&m // cardigan - bikbok // skor - converse //

3. // långkjol - cubus // kavaj - h&m // skor - converse //

förstamaj

hej, just nu sitter jag och tänker på om jag ska visa er lite outfits från veckan, vad tycker ni om det ? 

Idag ska jag till min pappa. a. har bara jobbat lite ute och suttit och pluggat lite.. man orkar inte mer nu så uppdaterar lite här ist ;) brb.

HEJHEJHEJ

ni sitter jag i min säng och kom hem för typ en halv timme sedan efter en rolig valborgskväll med en massa peeps.

A, när man kommer hem då ? Jo, då har min familj som älskar mig så mycket satt upp en halloween monster mask på nån jävla pinne. FYFAN VAD JAG BLAV RÄDD. skrek som jag vet inte vad. men a, det var as najs. 

Nu ska jag kolla på BB. sov gott