ED SHEERAN






Nyfunnen kärlek.

LÄNGTAR

Den här dagen har typ endast bestått av väntade, åh såg precis en bild på en av backarna i sälen, fan vill åka nu men imorgon så!!!

Har ju som sagt köttat igenom ett helt kapitel i matten idag så nu ska fan inte sen där boken fram på ett bra jävla tag. Vill kolla på big brother men har inte tv11 :((( Får hålla ut ;) haha, hej, undrar fan vem som åker idag asssååå. 

Hörs kanske imorgon när vi är ute på Sveriges vägar. Pussss

DRAR IMORGON

Kom hem till min madre igår vid halv sex för att vi skulle åka till sälen idag på morgonen, men diana blev sjuk igår så vi planerar att åka imorgon istället så får vi hoppas att hon frisknar till lite. Hittills har jag ätit frukost, städat mitt rum och packat mina kläder, har matte prov på tisdagen efter sportlovet så ska försöka kötta med plugg nu så att jag slipper sitta med det uppe i sälen. 

Hörs säkert innan vi åker! Puss

16:22



heiii, kom heem från skolan vid två och har än så länge kollat på how I met your mother och käkat glass. Ikväll ska jag och tjejerna över till Julia och mysa. Taggad till 1000 på sportlov btw. Nu ska jag göra några tal i matten, hörs kanske innan jag åker.

Älska big brother.

En vecka senare. Veckan har bara bestått av plugg. Hade samhällsprov idag. Så jävla svårt, men det gick ändå bättre än vad jag väntat mig. Skit samma imorgon börjar lovet och jag är så jävla taggad. På söndag drar vi till Sälen och det ska bli askul.

Ligger och väntar på att big brother ska börja nu, det är fett sent, är fan astrött, haha hej 10 år nej men har sovmorgon imorgon så jag låter mig själv kolla ;)

Nu börjar det, vi hörs imorgon!


22:23

Tänkte skriva en kortis innan jag går och lägger mig. Igår, alla hjärtans dag, forever alone.. ne, men det var lungt slutade tidigt, kom hem och kollade på massa kul serier :D

Onsdagar, som är min längsta dag går från ca kl 8-4, segt som fan. Kom hem, pluggade matte och historia, har historia prov imorgon! yay. Jag och elin hade egentligen tänkt simma imorgon men det uppstod lite komplikationer så jag drar mig till gymmet i vby imorgon istället. 

En timmes sovmorgon imorgon! Godnatt ♥

15:47

packat till mamma, pluggat, städat - CHECK!

Det är vad jag har ägnat min dag år än så länge, nu ska vi väll käka lite lunch? Vet inte vad jag ska kalla det men det blir väll lunch, det är ju iaf inte middag, och sen bär det väll så småningom av hem till mamma. Skönt. Imorgon har vi randigt så jag har typ en lektion! Sen blir det aerobic som vanligt på måndagar! Längtar :D

Vi hörs! puss

FILMTIPS

vad ska man göra när man är sjuk liksom? Här är några filmer som jag har sett på senaste tiden:


Handlar om en kille som får cancer men den är långt ifrån en deppfilm, man skrattar genom hela filmen och enligt mig var den super!


Förstod mig inte riktigt på den här filmen, vissa scener var ju super fina men i helhet så var den absolut inte den bästa filmen jag har sett, den var lite små skum. I think. Den handlar iaf om ett par och i filmen pendlar man lite genom olika tidsperioder, när de var unga och idag.


Den var rolig men inte såååå jävla rolig. Hade skyhöga förväntningar när jag såg den eftersom att alla har sagt att den ska vara så himla kul men den var ju absolut inte dålig så den är ju helt klart värd att se, bara inte det JAG hade trott ;)


Så jävla bra film! Handlar om en tjej från somalia som har lyckats ta sig till London och blir sedan modell, hon är den första som talar öppet inför världen om könsstympning. Rekomenderas starkt.


Drive drive drive. Bra film här med. Ryan gosling ♥


Handlar om två gifta män som får "hall pass" av sina fruar vilket betyder att de är fria från deras giftermål i en vecka och får göra vad de vill. Rolig och bra film!


Super bra film, igen! Den här är häftig men den är väll som alla andra superhjälte-filmer. Men går absolut att se.


Handlar om en mamma som fick barn när hon var 14 och gav dämed bort barnet till adoption. Även om ett par som inte kan få barn och vill därför adoptera. osv.. haha, men a den handlar om mor och dotter relationer och det är en väldigt fin film!


Fick nog av alla reality filmer så körde på trassel, lite annorlunda än orginalhistorien men söt som fan, och gud vad jag älskar alla dessa disneyfilmer nu för tiden, de är sjukt bra gjorda!! 


The dilemma, såg den här precis och haha, channing tatum i den här rollen är ju bara för bra, iaf, den handlar två bästa vänner där en av dem ser din bästa väns fru vara otrogen och han vet inte hur han ska berätta. Vince Vaughn är så jävla rolig!!! Bra film!


Den här handlar om hur det var förr i tiden när det gällde svarta och vita, jätte bra och fin film, den berör verkligen. Rolig dessutom! 


Och sist men inte minst, What's your number?. Bra film finns dock flera som slår denna men den är värd en titt!

KANONKUL

Hej, sitter hemma med sjukt ont i hals och huvud, aja tog nyss en alvedon så hoppas att det blir bättre ett litet tag iaf. Resten av familjen stack iväg till min låtsas mormors "kalas" så jag har huset för mig själv, tack och lov. 

Ne nu ska glassen fram och så får vi se vilken film det blir den här gången (Y) hoppas att ni andra har en bättre helg än mig! Puss

FUCK YOU.


SJUK



sjukling här! 

Sitter hemma och klunkar te, min hals gör så jävla ont :((( Har precis sett två ansvitt av revenge och one tree hill shiiiiit vad spännande! Om ni inte följer revenge är den ett fett tips om man vill börja följa någon serie, den är ny så man kommer ikapp snabbt, det har bara kommit ut 14 avsnitt. OTH har det ju däremot kommit ut 9 säsonger så det tar liiite längre tid att komma ikapp :p 

Nu ska jag sätta på en film tror jag, höres!

20:18

Ja, slutade runt tio idag då.. vad har jag gjort... INGET, så jävla skönt. Åt i skolan så kom hem vid tolv, käkade lite cornflakes, satte på pll och gg, hjälpte marie lite med mobilen satt vi datorn kollade på film åt igen, a, det är väll typ det jag har gjort :) SOFT. 

Pallar inte blogga mer så vi hörs imorgon! Puss

ETT TAG SEDAN

hej, ja det var ju drygt en vecka sedan jag kikade in här men nu är jag back! Skoldagen gick bra den var lite seg men flöt på sakta men säkert. Riktig humanskost blev det till lunch också, potatismos och köttnullar, för er som ville veta det! Efter skolan stack jag på ett aerobic pass, sä jävla kul som vanligt!!!

Tagga imorgon, slutar 10 yesssssssssssssss randigt in my heart <3<33<3<3<33<3<3

Nu vill jag bara sova sova sova så godnatt ♥



Jag just nu: nyduschad och osminkad