20:24

Hellooo. Fy vad jobbigt det var att gå upp imorse, måste gå och lägga mig tidigare idag, var helt galet trött på varje lektion. 

På onsdag ska min klass på teater efter skolan så har heeeelt ledigt på torsdag, woop!

Sitter och kollar på modelljakten så ska fortsätta med det ;)

Första advent

Hej finisar!

Kom hem från elin för ett tag sedan. Kom dit vid två, bara satt och snackade ett tag vi har inte träffats på år och dar och sen satte vi igång med jordens kanske snyggaste pepparkakshus! JUUUUUL, man börjar ju längta lite. Hade en trevlig dag iaf :) puss


Breaking dawn

Nu sitter jag i bilen och ska iväg på en liten mamma-dotter dag om man nu kan kalla det för det. Hon ska iaf köpa något som hon kan ha på sig på en middag och jag följer med som smakråd, vi lunchar säkert någonstans också!

igår igår igår... Fan va bra den var och gud som jag längtar till part 2. Bok tre i boken är ju så jävla bra!!! Shiiiet. Igår åkte jag iaf efter skolan hem till Emma och vid 6 åkte jag in till stan för att möta Maria och äta. Efter det kom de andra, Louise Karin och Emma och vid 9 började bion.

Vi hörs väll ikväll. Puss


THE TWILIGHT SAGA ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

hej! det var ett tag sedan sist men min ursäkt är att jag har varit upptagen på kvällarna efter skolan.

Måndag åkte jag och tränade sen plugga, tisdag var vi på rundvandring på SVT halv 5, och idag har jag också tränat och pluggat. Imorgon kommer jag nog inte blogga alls ska nämligen jobba på pappas jobb då igen, fram tills kl 9 på kvällen.

På fredag slänger jag nog in ett inlägg efter att jag kommit hem från BREAKING DAWN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÄNTLIGEN säger jag bara, ååh vad jag vill se något nytt. fyfan vad jag längtar, fredag nu tack! aaaaaaahhhhhh!!!! 

Nu ska lyckliga jag iaf sova, hörs på fredag hihi, godnatt ♥

SVAR

Mallan om TORSDAG

Var har du köpt din halsduk gullet? :)


Hej du!! Jag har köpt den på glitter förra veckan faktiskt, den ska användas som en poncho egentligen men funkar lika bra som halsduk! Har även sett en typ likadan på åhléns, dock inte i svart. 



FINA STOCKHOLM ♥




FREDAG + LÖRDAG

haha, kollade in på min blogg översikt och jag kommer fan knappt ihåg att jag skrev ett inlägg i natt, haha, hjälp. 

Ne men nu till vad som har pågått i mitt otroligt intressanta liv igår och idag;

Fredag - Jag, Emma, Maria och Louise åkte hem till Emma efter skolan. Vi satt och bara och snackade och kollade på simpsons i några timmar sedan blev det nämligen dags för lite middag så vi gick ner till Ica och köpte mat. Vi köpte färdiglagad mat från felix, ni vet den som man bara stoppar in i micron? Den var ju iaf så överskattad. Efter det festade vi LOSS och sen blev det så varmt så vi bestämde oss för att gå ner till Ica igen och köpa glass, det var typ 8 min tills det stängde så vi sprang som dårar ner till Ica och vi hann, som tur var! Sen gick vi och mötte clara och gick hem till emma igen. Hemma hos emma tittade vi på Idol i cirka... 15 min? Hann se amanda P och Moas framträdande. Efter det körde vi anden i flaskan och jag kan ju säga att det var första och sista gången jag kör det. Haha, det slutade med att jag och Maria står ute medans de andra fortsätter köra, det där är fan skrämmande på hög nivå, vi fick oss en liten promenad iaf! 

Jaja, 22:20 tar jag bussen hem till det här äckliga landet mitt ute i ingenstans och är framme tjugo i tolv och då var det godnatt för min del.

Lördag - Går upp kl. 5 (!!!!!) p.g.a. att jag ska jobba med pappa på hans jobb uppe i sånga säby, det är typ en konferans och restaurang anläggning. Vi hade frukost och lunch passet så jag kom hem relativt tidigt, tror jag slutade runt halv 3 och nu sitter jag hemma. Ska försöka hinna med att öva lite på svenska, har prov i det på måndag.

Hare great, vi hörs säkert ikväll ;) ♥

00:11

Kom hem för 20 min sedan och är så trött. Ska upp 5 imorgon, 5 timmars sömn. Fuuuuuu. Skriver mer imorgon kväll, sängen här kommer jag!

TORSDAG



heej, idag börjar jag halv ett så har fått en riktig sovmorgon! Nu ska jag börja gå ner till bussen. Ha en bra dag! Pusss

2 timmars skola <3<3<33<3<3

Min dag började kl 8 med naturkunskap efter det hade jag svenska till 10:20 och sen slutade jag! Men jag, karin och Backman stannade i skolan för att vi skulle ha utvecklingssamtal vid 12.

Utveckligssamtalet gick bra. Efter det åkte jag och pappa och mötte hans kompis som han skulle lämna en kavaj till och sen åkte vi och handlade.

Väl hemma kollade jag på modelljakten, som btw inte suger lika mycket nu när de har varit i alla städer och faktiskt kan börja tävla på riktigt, och gg samt var inne på facebook and so on... Men jag gjorde faktiskt lite nytta, svenska läxa, check!

Nu... vet jag  inte vad jag ska göra, måste gå i duschen.. hörs imorgon, puuuussss

18:13

har precis kollat klart på ett desperate housewives avsnitt och fyfaaaan vad det är spännande aaaaaahhhhhh, helt jävla sjuuuukt!!!!!

så... ja, idag dårå. Vid halv tio började invigningen av männskliga rättighetsdagarna, vilket var hur tråkigt som helst. Sen var vi på en föräläsning om prostitution och den var väll ganska bra. Sen åt jag och Backman på mcdonalds, köpte en ögonbrynspenna på h&m, efter det gick vi på två skit tråkiga föreläsningar till och sen var det slut! 

Imorgon börjar jag klockan 8 så det blir tidig väckning, har iof bara 2 lektioner så det är naaaajjjjjssss!!! Slutar vid 10 och har utvsamtal kl 12 så vi lär väll hänga i vällingby sålänge :p

MR

godmorgon!

Om cirka 5 min ska jag börja gå ner till bussen. Mänskliga rättighetsdagarna slutar runt 4 tror jag, ska försöka komma ihåg att köpa en ögonbrynspenna när jag ändå är i stan... Hörs ikväll! puuussss ♥

GULD



guld detaljer är så himla fint, dock så är det ju inte den färgen man kanske köper mest av..

hår, smink, smycken




SÖNDAG 13 NOVEMBER 2011

HAR JAG NÄMNT ATT JAG HAAAATAR SÖNDAGAR???? har man inget speciellt planerat är söndagar ta me fan det segaste jag någonsin varit med om. fyyyfan.

Imorgon ska iaf halva min klass till mänskliga rättighetsdagarna där vi ska gå på lite föräläsningar om samhället och sånt där, det ska bli intressant, jag och Backman ska börja med att gå på en som handlar om prostitution.

Om typ en timme kommer iaf min far och då åker vi hem till honom. Idag är det farsdag också, grattis bästa pappa ♥.

Antar att jag kommer ha en fortsatt seg kväll så vi hörs säkert. puss på er sålänge.

22:32

Ligger och kollar på dunpa honom med diana. Idag var jag i stan köpte inget dock men kollade lite med diana. aja, ska fortsätta kolla nu ♥

HEEEIIIIII



Förlåt för att jag bloggar fåligt som fan men så blir det ibland. Skickade in mitt historia arbete idag som jag har suttit med de senaste dagarna och nu kom jag precis ner efter att ha käkat lite. Vi fick sluta vid 12 idag för att det var randig eftermiddag. naaaaaaaaaajs!!!!!! Känner mig bara jätte trött just nu och vill bara sova typ... Haha, aja, hoppas ni får en roligare fredagskväll än mig! pusss ♥

VILKEN MISS



Åh! En sånn här guldring grej man har i håret står på min önskelista. Läste på en blogg att h&m tydligen hade sålt sånna nu i höst och jag har heeeelt missat det!!! Och nu kommer jag säkert aldrig hitta en. Fan. Det är ju bara för fint!!

061111

Idag är det söndag=hem till mami igen men innan det ska jag städa städa städa. pussss hörs ikväll ♥

031111

sorry för sämst bloggning, har haft höstlov ni vet... Om en kvart ska jag iaf hoppa på bussen och åka till stan och möta elin, sover där. Vi hörs kanske ikväll. puss