GODNATT

Idag har jag spenderat en helt underbar dag och kväll med min familj. På dagen var vi på Ikea, där köpte jag en ny gardin samt gardinstång till mitt rum. När vi kom hem käkade vi middag och sedan satte vi oss och spelade sällskapsspel. Helt sjukt mycket skratt blev det under hela kvällen ♥

Imorgon ska jag träffa Elin i stan. Nu: sängen, godnatt!

JULDAGEN

Tänkte dra en snabbis innan jag kryper till kojs. Julafton blev hur lyckad som helst, mysigt, god mat, prat och skratt. Älskar min fina familj ♥

I julklapp (hos mamma) fick jag; parfym, presentkort på kicks, biobiljett, concealer, peeeeengaaaar, en necessär, godis och en jätte fin cykel. Som sagt, det var mammas sida, firar hos pappa imorgon. 

Sov gott nu, hoppas eran jul var lika fin som min! ♥

JULKUL

Nu har jag och Diana fixat iordning oss och vi ska snart äta. Efter maten blir det paket öppning och sen lite familjefotografering ;)

Hoppas att ni har en trevlig kväll. God jul på er!


JUUUUUL

Idag har jag varit i stan hela dagen. Alla julklappar är äntligen köpta och bra köp blev det ;) Efter middagen sätter jag och Diana oss och slår in allt tror jag. 

Stan var åt helvete idag asså, aldrig varit med om så mycket folk. Det värsta som finns är ju fan när man vill fram snabbt och så är det några sega jävlar som går framför en, fyfan sånt kan jag bli helt galen på! Aja, skönt att ha fått allt fixat iaf! DET ÄR FAN JUL IMORGON!! ♥♥ och julmat, fan vad jag ska tjocka.

Hoppas ni haft en bra dag! puss
typ...



VÄNSKAP



det finaste som finns ♥

SOON

JUST NU är jag trött som fan. Sista skoldagen imorgon sen är det loooov. soooofttttt. På fredag åker jag in till stan och handlar de sista julklapparna. Nu vill jag bara sovaaaaaa. natti ♥

Godnatt!

Hej! Ville bara kika in och säga godnatt till er och berätta lite kort om dagen.

skoldagen idag var nog den segaste jag varit med om, 2 timmars lunchrast och typ en halvtimmes raster hela tiden.

När jag kom hem satte jag mig vid datorn en stund och sen gjorde jag min engelska läxa, vi skulle göra en "lexical field" vilket innebär ritning m.m. Den blev fan det fulaste jag gjort på länge... Men jag bryr mig faktiskt inte så det är lugnt.

Nu ska jag sova. Puss och godnatt :)


THE ONE THAT GOT AWAY

Jag kommer och går oftast såhär på kvällskvisten som ni kanske har märkt. Dagen har varit rolig. Första lektionen, idrott var hur jobbig som helst. Lekar stod på schemat och vi sprang helt seriöst HELA TIDEN. Lagom fresh efteråt liksom, ja!

Historialektionen var väldigt underhållande faktiskt, vi kollade på lite random youtubeklipp och sådär. Haha, och sen var det nått jävla pucko som ringde clara o ba; jag sitter och runkar typ, haha då tar josef över och leker pojkvän och säger att han har brorsor och att han i telefon ska passa sig jävligt noga, hahah det var hur kul som helst!

På naturkunskapen började vi med sex och samlevnad och sen hade vi svenska fast vi fick jobba hemma ist så det blev en relativt kort dag.

Efter skolan satte jag mig och gjorde det sista jobbiga jag har nu, en jävla äckel novell. S N A R T  J U L L O V. Gjorde även en liten läxa och imorgon ska jag göra det sista, sen är jag klaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!! 

Nu sitter jag och lyssnar på min feta spellista, den är bra. Hittade btw nyss 1500 kr i ett kuvert i min pappershög på min TV-bänk, hur najs?!?!?! Älska livet atm. 

Hörs imorgon, puuuuussss ♥

20:55

SÖNDAG. Idag har jag varit hemma, skrivit lite på min novell som ska vara inne på tisdag, fyfan vad jag hatar att komma på historier och skriva värsta berättelsen så att det låter bra, pjuk! Nu är jag hemma hos mamma. De andra sitter och kollar på johan falk eller nått och vi har precis skaffat nytt suround system så hela huset skakar fan när de håller på med deras skjutande och allt vad det nu är..

I lördags var jag i skärholmen med diana och köpte julklappar, eller a, jag köpte bara två julklappar men efter att ha kollat runt lite så vet jag iaf vad jag ska köpa till alla. Tror det blir att åka in till stan på fredag eftersom att man är ledig då och köpa resten. Typiskt mig att göra det dagen innan..

SHIT, jag måste beställa min lillebrors present från internet också, fan det hade jag helt glömt bort... hare!

PLL

hej! Ligger och kollar på pretty little liars. Imorgon ska jag ta och pallra mig till skolan, roligt roligt! :)

Nu ska jag fortsätta kolla, godnatt!

STELENA, ALWAYS



http://www.youtube.com/watch?v=J1ptl9AMVPw

Det blir ännu finare om man har följt serien men fan, gråter alltid lika mycket. VD ♥

TÖNT...

Helgen har spenderats hemma. Har pluggat, tränat (vilket inte var det bästa val jag gjort med tanke på att jag typ är sjuk) och sträckkollat vampire diaries. Har kollat till lite mindre än mitten av tredje säsongen, resten av avsnitten kommer ut 5 januari, aaaahhh can't wait!!!!!!!!!!!!! Mindre än en månad, tack och lov...

Nu ska jag krypa till kojs, får se om det blir skola imorgon eller inte.. Hare bra, puss ♥




DONE

haha, på tal om ingenting...

I feel bad för att jag inte har bloggat på väldigt länge och jag ber om ursäkt.

I helgen var ju min farmor här som ni vet och nu i veckan har jag haft fullt upp med att förbereda mig för en argumenterande artikel som vi hade idag. Fan va skönt det var att få skiten gjord, nu har jag inte något förrens på fredag nästa vecka, Y E S !

Idag kändes det som att det skulle dröja en evighet tills dagen tog slut, började kl 8 och slutade halv 4. Efter skolan stack jag och tränade och nu kom jag hem för en halv timme sedan :)

Nu ska jag bara chilla chilla och chilla resten av kvällen. Ha det fint, puss!

FAMMO

Haha åhh, jag är sämst på att blogga fyfan...

Nu ligger jag i sängen och väntar på att min dator ska bli ledig, pappa sa att han skulle kolla en snabb sak "tar max en minut" och 10 min senare så ligger man fortfarande här.. Typiskt honom. Min farmor har iaf varit här idag och stannar till måndag så kommer vara hemma under helgen, ska även plugga. Bajs. Men snart hörrni, snart är det jullov och julafton, fett med myyyyys!!!!!

Sov gott finisar. Puss