18:38

Shit, hade glömt bort hur härligt det är att springa utomhus, har sprungit på ett rullband hela vintern vilket är fett tråkigt egentligen! Det var as kul iaf, blev en 7 km runda. Det blåste så det var hur skönt som helst haha, gick ner till vattnet sen också och chillade. Hade fett tur för det började regna typ en halv timme efter att jag kom hem. Och så såg jag min förra mentor också, höhö, Ove ♥




NU KÖR VI

Lite kort om igår; fick sluta tidigare för vi hade inte sista lektionen, stack in med emma till vällingby och provade hm bikinin, ni vet den med vollanger? Överdelen satt iaf väldigt bra men jag kan fan inte ha trosor med tjock kant? Blir fett irriterad, funderar iaf på att färäka hitta en vanlig enkel knytunderdel och bara köpa överdelen sen. Efetr det stack jag och tränade, sprang typ bara 3 km, körde mest styrka ist. 

haha, så kommer vi till idag då. Hade en lektion, började 10. Cyklade iväg till bussen, kom på att jag glömt mitt busskort och pallade inte betala 2 st mobilbiljetter så sket i den lektionen, vilket var väldigt skönt :) Har varit hemma sedan hav elva och pluggat, ätit lunch och kollat på ett stylisterna avsnitt. Nu ska jag föröka komma ut lite så tänkte ta en liten springrunda, hörs sen! puss

Nu vill den inte ladda upp bild, provar senare!

HEEEEI

Nu sitter jag och kollar på BB, har ätit lite mackor vilket var fett gott :) Borde egentligen plugga fett mycket men jag pallar inteee! Jävla idrottsteori... :(

Kort inlägg, nu ska jag fortsätta kolla, puss ♥

21:42

Tänkte att jag skulle slänga in ett inlägg såhär innan jag går och lägger mig. Dagen har varit soft, fick tillbaka ett prov som det gick bra på och hade en svenska redovisning där jag och min grupp la ribban fett högt vilket gjorde att gruppen efter oss bara fick dålig kritik, HAHA! nej men då fick man ju vara lite små stolt. 

Även fast den här dagen var lång så flöt de på fett snabbt vilket var skönt. Veckan ser ut som så att jag har lite små grejer tills imorgon och räkna ikapp lite i matten. På torsdag har jag även ett idrottsprov men annars är det väll en relativt lugn vecka och det mina vänner, kan jag säga behövs! 

OM det tog emot att gå upp typ, FEM imorse om man räknar vintertid? JA det gjorde det, ville bara dödödö, mina ögonlock var ju som fucking stenar. ååååh, a, så nu är jag trött. så hejdå, godnatt ♥

12:24

Helgen har varit soft, har tränat, kollat på grey's anatomy ansnitt, och vart på fiesta. Och för att inte glömma det som tagit upp nästan hela min helg, pluggat. Pluggat i massor. Jag, Maria och Clara slet rövarna av oss igår och blev klara med vårt svenskaarbete som ska vara klart imorgon då vi ska ha redovisning. Nu ska jag bara lära mig skiten! Ja, så det är vad jag ska gör idag + göra min del i ett historiaarbete vi har.

Hoppas ni har haft en kult helg, nu kommer verkligheten ikapp... See you ♥

18:20

Har precis kollat på gårdagens avsnitt av big brother och fyfan vad skönt att den där idioten Sipan kommer att åka asså, han är ju helt körd i huvudet. 

Nu ska jag plugga lite matte, vår lärare har gett oss typ 10 sidor att jobba ikapp, ååååhhh -.-

TRÖÖÖÖTT

Jag vill men just nu pallar jag inte, är sjukt trött, uppdaterar er imorgon eller nått ist. GODNATT

19:23

Hej! Har precis ätit mat, köttfärssås med spaghetti, mums! Idag har jag haft naturkunskapsprov och engelska uppsats. Båda gick väll helt okej, haha nej jag vet inte. Efter skolan stack jag och tränade och nu är jag hemma. Har precis gjort en läxa och nu kollar jag på BB. 

Hoppas ni har haft en bra dag! puss

13:46



Fredag: Efter skolan chillade jag med Maria några timmar i stan. Vi kollade i butiker och käkade yoghurtglass, mums!!! Såg även ANGELICA BLICK i gallerian, my lucky day!!!!! Mötte upp Elin vid fyra och stack hem till henne, kollade på film, käkade kebab och åt B&J, underbart!

Lördag: Tränade, firade Janne (min låtsaspappa) och åt därmed trerätters, hej matkoma! 

Söndag: plugg, plugg, plugg, plugg..... Och byta till pappa.

Höres!

21:20

Sitter på golvet i rummet och chillar. Har försökt pluggat f*ttspanska men jag hatar det så det kan ju gå och ta sig ganska mycket. Tänkte somna till något TV-serie avsnitt, har inte bestämt mig för vilket än, GG eller grey's... tror det blir GG ;) 

Dagen i skolan idag har förövrigt varit den segaste på länge. Började åtta, hade naturkunskap i en timme sen var det hål som gällde, i.. tre timmar. Matsalen öppnar inte förräns halv elva så jag och Maria satte oss på tuben in till stan. Inte ens klädaffärerna hade öppnat när vi kom dit, haha åååh då är det fan illa, fett dött. Efter ett tag gick vi iaf och åt på en litet, sushi + annan mat-ställe. Det var gooott. Kom till skolan igen vid tolv, hade spanska, hade 40 min rast, hade engelska. Efter det var klockan tre och jag hade varit i skolan i 7 timmar och haft TRE lektioner. Hatar tisdagar. Och nej, vi brukar vanligtvis inte ha det så eller jo, men vi brukar "bara" ha två timmar hål vid lunch. Som sagt tisdagar suger, fett onödigt och fett tråkigt.

Så, nu blev det ett fett ointressant inlägg om hur synd det är om mig på tisdagar. hejdå godnatt.

SWEET DREAMS

Kollade precis på ett DH avsnitt och jag får panik, det var ju hur spännande som helst?!?!? Men alla följer ju på svensk TV och så är man väll på typ episod... 2 medans jag är på 16 faaan lite små panik just nu shit nej asså det får inte sluta sådär, FAN FAN FAN. 

Så... Igår kom jag hem till mamma, skönt att vara här igen, jag städade lite i mitt rum, bytte lakan, packade upp m.m. Sen smsade elin och vi tog en lite promenad i en timme eller så för att catcha up lite. Kom hem myste ner mig i min nybäddade säng och kollade på grey's samt BB, suger att Hanna W valde att lämna men fan vad bra att Rodney kom in, skulle blivit så jävla tråkigt annars.

Idag var jag ledig men var tvungen att fixa ett arbete med emma, clara och maria så stack hem till clara i vällingby. MEN, jag kände mig så jävla hurt så jag gick upp 8 för att sticka till sats i vällingby och träna innan vi träffades. Sprang 5 km och styrketränade. skönt!!!! 

Nu är jag tröött, ska lägga mig snart, godnatt ♥

13:55



Ligger i soffan och myser, ska snart dra iväg på ett bodypump pass. Ha en fin lördag!

GOOD LIFE

Spotify: Tyler Ward – Good Life (originally by One Republic)
Hur underbar är inte den här covern?!?!

Den här veckan har bestått av skola såklart, plugg på måndag, tränat i tisdags, åkte till stan efter skolan med maria på onsdagen, igår tränade jag och idag har jag bara en lektion som inte börjar förrens vid elva. Kommer käka lunch i skolan, äppelpaj till efterrätt, Blackan ♥. Sen sticker jag, clara, maria och emma till stan och ska försöka kirra ett sommarjobb, håll tummarna för oss!!!

Har precis kollat ett avsnitt av bigbrother och snart ska jag väll börja göra mig iordning. Ha en bra dag, puss ♥

SÄLEN I BILDER


3 mars

På en dag som denna är det enda man vill att sitta ute i solen. för mig är det dock matteboken som gäller, har slappat sönder och haft det underbart de senaste dagarna men nu börjar verkligheten komma ikapp, fan orkar inte sitta och plugga nuuuu, det är fan deprimerande :'(

Ska försöka få upp några enstaka bilder från Sälen här senare idag. Puss så länge!


HÖRS SNART

har precis kommit hem från en lååång biltur hem från sälen, nu ska jag äta men jag bloggar med bilder snart eller imorgon. Måste packa upp mm.